Reizen op maat 

Over ons maatwerk met voorbeeldreizen en modules en hoe het werkt                        

Kies uw bestemming en geef aan welke reis u het meest aanspreekt. Bekijk daarbij ook de modules om de reis eventueel meer passend te maken.

Geef daarbij persoonlijke wensen nauwkeurig aan.

stap 1: kies een voorbeeldreis van de website
stap 2: vraag een offerte aan door het formulier in te vullen voor u zelf of de groep waarmee u de reis wil ondernemen en geef wensen door aan t.a.v. soort accommodatie, natuur/cultuur, tijdsduur reis, reis op maat of wijzigingen in de voorbeeldreis, datum vertrek, wel of geen autohuur, wens voor georganiseerde excursies, soort kamer etc.
stap 3: bekijk vervolgens of het reisvoorstel in de door ons gemaakte offerte u aanspreekt. Zijn er nog zaken die u graag veranderd zou willen, dan kunt u dit aangeven. Wij kunnen uw reis geheel op maat maken.
stap 4: beslis of u ons de opdracht geeft uw reis tot in detail van a-z te willen laten uitwerken. U hoeft het dan niet dagenlang uit te zoeken. Dat doen wij voor u.
U krijgt dan alle overzichten, vertrek- en aankomsttijden van al het vervoer en alle tools in handen om zelf binnen een dag uw gehele eigen reis te reserveren w.b. vervoer van BE/NL naar uw reisdoel en visa versa, het vervoer binnen uw bestemmingsland(en), accommodaties met adressen en boekingssites.  
                                         

Vraag offerte aan

Uw gegevens:
Naam en voornaam
Adres
Woonplaats

Telefoon