Over ons maatwerk met voorbeeldreizen en modules en hoe het werkt                        

Kies uw bestemming en geef aan welke reis u het meest aanspreekt. Bekijk daarbij ook de modules om de reis eventueel meer passend te maken. Geef daarbij persoonlijke wensen nauwkeurig aan. Vul het aanvraagformulier in om een offerte aan te vragen.                                      

ShakariaReizen gaat ermee aan de slag. Dat doen we in goed overleg me u, per email of telefonisch. We sturen u een eerste reisvoorstel. Deze kan nog verder afgestemd worden.         

Als het naar uw wens is, kunnen we uw reis gedetailleerd van a tot z gaan uitwerken, zo dat deze van dag tot dag concreet uitvoerbaar is. Het dagenlange uitzoekwerk hoeft u dan niet zelf te doen. Dat doen wij voor u.                                                                                                             

Wat zoekt Shakaria allemaal voor u uit?                                                                                             

Al uw vervoer van België/NL  naar de bestemmingsland(en) en visa versa, al uw vervoer binnen de bestemmingslanden, de beste verbindingen. D.w.z. vertrek- en aankomststations, welke ferryhavens, busstations, adres eventuele autohuur, vertrek- en aankomsttijden, treinnummers met eindbestemmingen van vervoer en uitstapstations, ticketkosten en de juiste websites waar u alle tickets en eventuele couchettes kunt reserveren. Maar ook hoe u b.v. van een station naar de ferryhaven of naar een hotel kunt komen. Bovendien krijgt u van ons de adressen, kosten en bijzonderheden van alle accommodaties. En speciale excursie-mogelijkheden met details. Indien u dat wenst kunnen we voor contact zorgen met een lokale reisagent, die zorg kan dragen voor die ene bijzondere excursie(s) of beleving. Verder zoeken we ook de benodigde visa en paspoorteisen voor u uit.                                                                                                            
Zo krijgt u van ons alle tools ,duidelijke overzichten, juiste websites en boekingssites, zodat u zelf binnen een dag uw gehele eigen reis kunt reserveren.

Hieronder twee voorbeeldreizen naar Roemenië en Bulgarije met modules.

                                           

Rondreis 1 via Hongarije naar Roemenië met autohuur

Naar Dacia langs en over de Donau naar de Donaudelta
Voorbeeldreis Roemenie _Hongarije met huurauto.pdf
modules Roemenie-reis 1 met huurauto.pdf

Reis 2 naar Roemenië via Boedapest en Wenen met OV

Voorbeeldreis Roemenie met OV.pdf
Modules Roemenie met OV.pdf

Rondreis met OV Bulgarije

Voorbeeldreis Bulgarije voor website.pdf
Module reis Bulgarije.pdf