stap 1: kies een voorbeeldreis van de website
stap 2: vraag een offerte aan door het formulier in te vullen voor u zelf of de groep waarmee u de reis wil ondernemen en geef wensen door aan t.a.v. soort accommodatie, natuur/cultuur, tijdsduur reis, reis op maat of wijzigingen in de voorbeeldreis, datum vertrek, wel of geen autohuur, wens voor georganiseerde excursies, soort kamer etc.
stap 3: bekijk vervolgens of het reisvoorstel in de door ons gemaakte offerte u aanspreekt. Zijn er nog zaken die u graag veranderd zou willen, dan kunt u dit aangeven. Wij kunnen uw reis geheel op maat maken.
stap 4: beslis of u ons de opdracht geeft uw reis tot in detail van a-z te willen laten uitwerken. U hoeft het dan niet dagenlang uit te zoeken. Dat doen wij voor u.
U krijgt dan alle overzichten, vertrek- en aankomsttijden van al het vervoer en alle tools in handen om zelf binnen een dag uw gehele eigen reis te reserveren w.b. vervoer van NL naar uw reisdoel en vice versa, het vervoer binnen uw bestemmingsland(en), accommodaties met adressen en boekingssites.